№23 Het huis

 

Wie zijn we

Wij zijn Erwin en Masja en deze gloednieuwe bed & breakfast №23 wordt door ons uitgebaat.

De Belgische roots van Erwin en de Nederlandse roots van Masja zorgen ervoor dat het beste uit beide culturen samenkomen in deze B&B.

Met beiden een diploma als sportdocent in onze zak, zijn wij al jaren in de recreatiebranche werkzaam en hebben we in deze sector inmiddels een indrukwekkende lijst aan ervaring opgebouwd.

Hierdoor weten wij natuurlijk als geen ander hoe je gasten in de watten legt!

Dromend van een B&B in een zonnig zuiders land, liepen we in het voorjaar van 2013 tegen een prachtig huis in het landelijke Overpelt aan. Wat een verrassing! De beslissing was snel gemaakt.

Het huis werd volledig aangepast en gerestyled en is nu volledig klaar om lieve, leuke, gezellige en interessante gasten te ontvangen.

 

Het huis

Ons huis biedt enorm veel mogelijkheden met zijn heerlijke tuin met zwembad. Het is omgeven van prachtige natuurgebieden waaronder het Hobos-landgoed, een stuk beschermd natuurlandschap waar de mooiste wandelgebieden en fietsroutes rond leiden.

We kennen de omgeving inmiddels goed. Samen met onze hond trekken we er wekelijks op uit om nieuwe wandelroutes te verkennen in de -oh zo mooie- Limburgse Kempen en om te proeven van al het lekkers wat hier in de streek te happen en te drinken valt.

En er valt hier zoveel moois te zien en te beleven, dat willen we graag met onze gasten delen!

 

Bij №23 verwelkomen en verwennen wij onze gasten vooral in een relaxte sfeer.

Onze volledige bovenverdieping is beschikbaar voor onze gasten. Er zijn 2 stoere kamers waarin het comfortabel en aangenaam vertoeven is.

Onze tuinkamer is ook toegankelijk voor gasten. Iedere ochtend wordt hier een lekker vers ontbijt geserveerd en bij mooi weer kun je natuurlijk ook heerlijk ontbijten op ons zonneterras.

Ons huis heeft een aantal leuke plekjes om te ontdekken en om van te genieten. Op de volgende pagina's kun je hier meer over lezen.

 

Wij hopen je snel bij №23 te ontmoeten!

 

 

 

 

http://fotoalbums.no23.be/#!album-2

№23

Bed & Breakfast

België : +32 486 15 82 07 Nederland :+31 6 53696480