№23 Het huis

Wie zijn we. 

Wij zijn Erwin en Masja en trotse eigenaars van bed & breakfast №23.

De Belgische roots van Erwin en de Nederlandse van Masja zorgen ervoor dat het beste uit

onze beide culturen samenkomen in deze B&B.

Met beiden een diploma als sportdocent in onze zak, zijn wij al jaren in de recreatiebranche werkzaam en hebben we in deze sector inmiddels een indrukwekkende lijst aan ervaring opgebouwd.

Hierdoor weten wij natuurlijk als geen ander hoe je gasten in de watten legt!

Dromend van een B&B in een zonnig zuiders land, liepen we in het voorjaar van 2013 tegen een prachtig huis in het landelijke (Over) Pelt aan. Wat een verrassing! De beslissing was snel gemaakt.

Het huis werd volledig aangepast en gerestyled en is volledig klaargemaakt om lieve, leuke, gezellige en interessante gasten te ontvangen.Het huis.

Ons huis biedt enorm veel mogelijkheden met zijn heerlijke tuin met zwembad. Het is omgeven door prachtige natuurgebieden waaronder het Hobos-landgoed; een stuk beschermd natuurlandschap waar de mooiste wandelgebieden en fietsroutes naartoe leiden. Daarnaast ligt onze B&B midden in "Bosland" en aan de rand van het bekende Limburgse fietsroute netwerk. Het is hier een waar fietsparadijs!

We kennen de omgeving inmiddels op ons duimpje. Samen met onze hond Mo trekken we er wekelijks op uit om nieuwe wandelroutes te verkennen in de -oh zo mooie- Limburgse natuur en om te proeven van al het lekkers wat hier in de streek te happen en te drinken valt.

Er valt hier zoveel moois te zien en te beleven, dat willen we graag met onze gasten delen!Bij №23 verwelkomen en verwennen wij onze gasten vooral in een relaxte sfeer.

Onze volledige bovenverdieping is beschikbaar voor onze gasten. Er zijn 2 stoere kamers waarin het comfortabel en aangenaam vertoeven is.

Onze tuinkamer is ook toegankelijk voor gasten. Iedere ochtend wordt hier een uitgebreid en kakelvers ontbijt geserveerd en bij mooi weer kan je ook heerlijk ontbijten op ons zonneterras.

Ons huis heeft een aantal behoorlijk fijne plekjes om te ontdekken en om van te genieten. Op de volgende pagina's kan je hier meer over lezen.Wij hopen je snel bij №23 te verwelkomen!

№23

Bed & Breakfast

België :      +32486158207                                                                                                                                                                                      Nederland :+31653696480